Pályázatírás és Figyelés
Vissza

Magyar kisvállalkozó pályázat

00002

A műanyagipar gyártók nehézsége, hogy jellemzően a terméken darabra vetítve nagyon kevés haszon van, csak tömeggyártás esetén térülnek meg a szerszámköltségek és a gyártóberendezések költsége. Emiatt a lehető legnagyobb hatékonysággal kell dolgozniuk az erőforrás és anyagfelhasználás tekintetében is.


  • A prodHost rendszere úgy lett kialakítva, hogy csökkentse a kockázatokat és jól mérhetővé tegye a gyártás erőforrásigényeit és valós ráfordításait is.A műanyagipar gyártók nehézsége, hogy jellemzően a terméken darabra vetítve nagyon kevés haszon van, csak tömeggyártás esetén térülnek meg a szerszámköltségek és a gyártóberendezések költsége. Emiatt a lehető legnagyobb hatékonysággal kell dolgozniuk az erőforrás és anyagfelhasználás tekintetében is.

  • A prodHost rendszere úgy lett kialakítva, hogy csökkentse a kockázatokat és jól mérhetővé tegye a gyártás erőforrásigényeit és valós ráfordításait is.A műanyagipar gyártók nehézsége, hogy jellemzően a terméken darabra vetítve nagyon kevés haszon van, csak tömeggyártás esetén térülnek meg a szerszámköltségek és a gyártóberendezések költsége. Emiatt a lehető legnagyobb hatékonysággal kell dolgozniuk az erőforrás és anyagfelhasználás tekintetében is. A prodHost rendszere úgy lett kialakítva, hogy csökkentse a kockázatokat és jól mérhetővé tegye a gyártás erőforrásigényeit és valós ráfordításait is.A műanyagipar gyártók nehézsége, hogy jellemzően a terméken darabra vetítve nagyon kevés haszon van, csak tömeggyártás esetén térülnek meg a szerszámköltségek és a gyártóberendezések költsége. Emiatt a lehető legnagyobb hatékonysággal kell dolgozniuk az erőforrás és anyagfelhasználás tekintetében is.
    A prodHost rendszere úgy lett kialakítva, hogy csökkentse a kockázatokat és jól mérhetővé tegye a gyártás erőforrásigényeit és valós ráfordításait is.