Pályázatírás és Figyelés

Pályázatírás és Figyelés

Díjmentesen nyújtunk Ügyfeleink részére pályázatfigyelést és felvilágosítást az általuk elérhető vissza nem térítendő forrásokról, hitelekről és tőkelehetőségekről.

Iratkozzon fel hírlevelünkre, annak érdekében, hogy mindig a legtájékozottabb legyen és soha nem maradjon le egyetlen lehetőségről sem.

A prodHost ingyenesen vállalja, hogy előminősíti cégét a kiválasztott pályázatra, csak annyi a dolga, hogy letölti az előminősítő lapot és eljuttattja hozzánk a szükséges csatolmányokkal együtt. Amennyiben cége alkalmas akkor partnerünk sikerdíjas konstrukcióban megvalósítja a projektet ami tartalmazza:

  • A pályázatírás költségeit
  • A pályázat elszámolásával kapcsolatos munkákat
  • A pályázati ellenőrzések során a személyes jelenlétet
  • A pályázat megvalósítási és fenttartási időszakára a projekt managementet

Pályázatok

palyazat_picture

Európai Uniós pályázat

00001

A műanyagipar gyártók nehézsége, hogy jellemzően a terméken darabra vetítve nagyon kevés haszon van, csak tömeggyártás esetén térülnek meg a szerszámköltségek és a gyártóberendezések költsége. Emiatt a lehető legnagyobb hatékonysággal kell dolgozniuk az erőforrás és anyagfelhasználás tekintetében is.
A prodHost rendszere úgy lett kialakítva, hogy csökkentse a kockázatokat és jól mérhetővé tegye a gyártás erőforrásigényeit és valós ráfordításait is.

Magyar kisvállalkozó pályázat

00002

A prodHost rendszere úgy lett kialakítva, hogy csökkentse a kockázatokat és jól mérhetővé tegye a gyártás erőforrásigényeit és valós ráfordításait is.A műanyagipar gyártók nehézsége, hogy jellemzően a terméken darabra vetítve nagyon kevés haszon van, csak tömeggyártás esetén térülnek meg a szerszámköltségek és a gyártóberendezések költsége. Emiatt a lehető legnagyobb hatékonysággal kell dolgozniuk az erőforrás és anyagfelhasználás tekintetében is.