Tanácsadás és bevezetés
product_modules_logo

Tanácsadás és bevezetés

Sajnos nem lehet minden egyes esetben megvalósítani az implementációt emberi segítség nélkül, éppen ezért több különböző formában is adunk támogatást a felhasználóinknak. Elérhetőek vagyunk telefonon chaten vagy emailben, de szükség esetén személyesen is állunk az ügyfeleink rendelkezésére. Továbbá az ügyfelek beszélhetnek egymással is a közösségi felületeken, illetve a külön erre a célra fenntartott fórumban is.

Tanácsadási díjaink

Telefonos support

0.3 €
/perc

Személyes üzleti tanácsadás

50 €
/óra

Kiszállási díj

0.5 €
/km

Külsős Tanácsadók

A prodHost kifejezett célja, hogy a felhasználói önállóan és/vagy Közösségi tanácsadással teljeskörűen implementálni tudják maguknak a rendszert. De ennek ellenére előfordulhatnak olyan esetek, amikor külső szakértő segítségére szorulnak:

  • Folyamatfejlesztésben
  • Hálózati és egyéb hardveres megoldások kialakításában
  • Lean gondolkodásmód kialakításában
  • Teljesen megoldások a prodHost rendszerbe való illesztésben

Ehhez a prodHost partnerek külső segítséget vehetnek igénybe, amelyhez ajánlásokat kapnak a prodHost-tól, ahol az ajánlott tanácsadók vizsgázott és megbízható partnerek.

A tanácsadói certifikáció a prodHost részéről a következők mentén zajlik:

  • A jelöltnek a szakterületén elismert és tapasztalt szakembernek kell lennie.
  • A jelöltnek ismerni kell a prodHost rendszert, annak működési folyamatait, lehetőségeit és korlátait is.
  • A jelöltnek ismerni kell a rendszerhez adott virtuális tanácsadó anyagokat, a tudástár anyagát, különösen azokon a területeken, ahol a saját hozzáadott tanácsadási szolgáltatásait értékesíteni kívánja az ügyfeleknek.
external_consultant_picture

Kovács József

külsős tanácsadó

A műanyagipar gyártók nehézsége, hogy jellemzően a terméken darabra vetítve nagyon kevés haszon van, csak tömeggyártás esetén térülnek meg a szerszámköltségek és a gyártóberendezések költsége. Emiatt a lehető legnagyobb hatékonysággal kell dolgozniuk az erőforrás és anyagfelhasználás tekintetében is.

Kovács János

belsős tanácsadó

A műanyagipar gyártók nehézsége, hogy jellemzően a terméken darabra vetítve nagyon kevés haszon van, csak tömeggyártás esetén térülnek meg a szerszámköltségek és a gyártóberendezések költsége.