prodhost-logo
prodhost-logo

Referenciák

A prodHost vállalatirányítási rendszer használói között megtalálhatók hazai kis és közép-vállalkozások, amelyekben legálabb két dolog közös: Egyre sikeresebbek és prodHost vállalatirányítási rendszert használják.

subpage-decor

A prodHost vállalatirányítási rendszer használói között megtalálhatók hazai kis és közép-vállalkozások, amelyekben legálabb két dolog közös: Egyre sikeresebbek és prodHost vállalatirányítási rendszert használják. A prodHost vállalatirányítási rendszer használói között megtalálhatók hazai kis és közép-vállalkozások, amelyekben legálabb két dolog közös: Egyre sikeresebbek és prodHost vállalatirányítási rendszert használják. 

Fehér Nyúl Kft.

Néha venni kell egy nagy levegőt és bele kell ugrani az ismeretlenbe. Ez a szabadság, kíváncsiság és nyitottság késztette az alapítókat is, hogy belefogjanak abba, amit mindig is szerettek volna, és megalkossák a Fehér Nyulat. Mert a sör a szenvedélyük. Ezzel foglalkoznak éjjel-nappal. Nyitottak, kísérletezők, folyamatosan tanulnak, fejlődnek – és csak olyan italt palackoznak és töltenek hordóba, ami a legszigorúbb mércének is megfelel. A sajátjuknak.

És persze a tiédnek is.

reference_image

Pax96 Kft.

A pax96 közel alapítói közel 20 éve, úgy határoztak, hogy egy új virágföld sorozatot fejlesztenek ki a saját gyártásunkban, melyekhez a főbb követelményeink a következőek voltak:

  • a beültetett növények fittek legyenek,
  • hosszú idő át biztosítsák a növények tápanyag elaltatását,
  • a háziasszony megtakaríthassa a tápoldat árát és a ráfordított időt.

Így születtek a JÓ FÖLD földcsalád tagjai.

reference_image

Mátyus papír

A Mátyus papír Közel 30 év tapasztalattal rendelkező, többgenerációs családi vállalkozás. Közel három évtizede azért dolgoznak, hogy ügyfeleik legmagasabb szintű igényeit is költséghatékonyan legyenek képesek kielégíteni. Fő tevékenységük irodatechnikai alapanyagok és -kellékek gyártása, valamint kis- és nagykereskedelme, amelynek technika hátterét 2003-ban épült saját gyártóüzemük és logisztikai raktáruk biztosítja.

Egyéni fejlesztésű gépparkunknak, innovatív nyomdai hátterüknek és saját gépjárműflottánknak köszönhetően piacvezető szerepet töltenek be a pénztárgépszalagok és egyéb papírtekercsek hazai piacán.

Ez a Mátyus papír, amely kivívta Magyarország legnagyobb és legismertebb vállalatainak bizalmát.

 

reference_image

Péterzsalu

A Péterzsalu típusú zsalugáterek és spaletták jók. Tényleg, mert bennük egyszerre valósul meg az árnyékoló, hő- és zajszigetelő funkció az esztétikummal, ráadásul környezetbarát módon, energia felhasználása nélkül. A zsalugáterek és spaletták nem csak otthona ékességei, hanem az ingatlan értékét növelő berendezések is. A zsalugáterek és spaletták egyformán megfelelnek a modern kori követelményeknek pl. energiatakarékossági szempontból, és a hagyományoknak régi parasztházak, kúriák, villák építészeti örökségét figyelembe véve.

Ez a Péterzsalu, a Tartós zsalugáter és spaletta szakértője. 

reference_image

Az InTech Kft. 100% magyar tulajdonban lévő mérnöki területen működő 2004 ben alapított vállalkozás. Üzletpolitikájuk és mottójuk a kölcsönös előnyökön nyugvó közös gondolkodás, és közös munka az ügyfeleinkkel a legjobb eredmény elérése érdekében. Jövőképük és víziónk az innováción alapuló folyamatos szervezeti és magas hozzáadott értéket képviselő technológiai megújulás új technológiák megismerése, megszerzése, és az új modern kori kihívásokra válasz adása képes szervezeti és műszaki kompetenciák tanulása, alapos elsajátítása, és fejlesztése.

"Célunk a jövőképünk és víziónk megvalósítása"

reference_image

Lenpower Kft

A Lenpower Kft. az energiatakarékos műszaki újdonságok és a személyre szabott mérnöki megoldások komplex alkalmazásával magasfokú energiahatékonyságot biztosít. A megújuló energiát is alkalmazó klímatechnikai rendszereink kedvező megtérülési időt és környezettudatos, költséghatékony működtetést tesznek lehetővé. Az Európai Unió által támogatott megújuló energiát is alkalmazó klímatechnikai beruházások sok esetben jelentős pályázati támogatással valósulnak meg. Megoldásaink a kedvező megtérülési idő és a gazdaságos működtetés lehetőségével válnak vonzóvá a pályázati beruházások számára.

"Teljeskörű megoldás és kiemelkedő hatékonyság"

reference_image

Tometál

Immár több generációs családi vállalkozás lévén fontos számunkra, hogy ügyfeleink is megismerjék azokat az értékeket, melyek meghatározzák a tometal Kft. mindennapi munkáját. Az innováció, a gazdaságosság és a biztonságos működtetés a jelszavaink - bármely termékünkről is legyen szó — , így a tomatal gépek tervezésekor minden esetben egyaránt ügyelünk a gépek sokoldalú, korszerű felhasználási és további bővítési lehetőségeire, a környezettudatos, energiatakarékos üzemeltetésükre és természetesen, a gépkezelő szakemberek kényelmes, praktikus hozzáférését biztosító külső kialakítására.

“Régi ízek, modern technika”

 

reference_image