prodhost-logo
prodhost-logo

100 Magyar digitális fejlesztés 2021 -ben

Ezen a címen jelent meg a TOP 100 MEDIA legújabb kiadványa, mely a legfrissebb hazai digitális innovációk gyűjteménye és rengeteg érdekes startupról olvashatunk benne!

subpage-decor
0

100 Magyar digitális fejlesztés 2021 -ben

Nemrég kaptunk egy hívást mely meglehetősen felkeltette az érdeklődésünket, egyben elismerésként hatott. A TOP 100 MEDIA magazin keresett meg bennünket. Ez a kiadvány évente jelenik meg hogy összképet adjon a Magyarországon a fejlesztés élvonalába tartozó 100 céget. A vállalkozások különböző területekről kerülnek be a kiadványba, mint agrárfejlesztések vagy akár az űrutazással kapcsolatos innovatív ötletek. A TOP 100 MEDIA küldetésének tűzte ki, hogy terjessze és megismertesse a magyar emberekkel azokat a kiemelkedő fejlesztéseket és ötleteket melyek büszkeségre adhatnak okot itthon és külföldön!

1

Mikre számíthatunk a kiadványban

Ahogy a magazin címe is utal rá 100 magyar innováció részletes leírására és megismerésére számíthatunk, mindenféle területről eme vaskos kiadványban. Lenyűgöző látni, hogy mennyi komoly újítás születik itthon és mennyire fantasztikus lesz, ha ezek el tudnak terjedni és napi használatba kerülnek! Lássunk is néhány példát arra, hogy milyen cégekkel is találkozhatunk a 100 Magyar Digitális Fejlesztés között 2021 -ben!

2

Facekom: a csapat egy nemzetközi nagyvállalati és közigazgatásban is használható távoli ügyfél azonosításra alkalmas szoftvert fejlesztett! Lehet hogy hamarosan vége a hivatalba járásnak?!..

Pozi: beltéri helymeghatározó és azonosító rendszer ipari felhasználásra, a hatékonyabb raktározásért!

Asura: kültéri GPS alapú fizetési rendszer parkoláshoz mely szükségtelenné teszi a parkoló automaták használatát!

Érdemes tehát elolvasni a TOP 100 Magyar Digitális Fejlesztés mert néhányat akár már holnaptól használhat az ember és tudjuk, hogy az innováció élvonalába tartozni, költséghatékony és idősporoló!

3

Miért fontos ez nekünk

Megjelenni a top 100 magyar digitális fejlesztés között önmagában elismerő. A prodHost azonban az kiemelkedő 10. helyet kapta meg a kiadványban, ami, mondanom sem kell, rendkívül nagy elismerésnek élünk meg! Örülünk, hogy másoknak is fontosak a fejlesztéseink, de ez nem jelenti azt, hogy megelégednénk azzal, amit elértünk. Folyamatosan és minden nap fejlesztünk és kommunikálunk a felhasználóinkkal, hogy minden nap egy kicsivel jobb vállalatirányítási rendszert adhassunk a gyártó cégeknek.