Referenciák

Referenciák

A prodHost vállalatirányítási rendszer használói között megtalálhatók hazai kis és közép-vállalkozások, amelyekben legálabb két dolog közös: Egyre sikeresebbek és prodHost vállalatirányítási rendszert használják.

A prodHost vállalatirányítási rendszer használói között megtalálhatók hazai kis és közép-vállalkozások, amelyekben legálabb két dolog közös: Egyre sikeresebbek és prodHost vállalatirányítási rendszert használják. A prodHost vállalatirányítási rendszer használói között megtalálhatók hazai kis és közép-vállalkozások, amelyekben legálabb két dolog közös: Egyre sikeresebbek és prodHost vállalatirányítási rendszert használják. 

Fehér Nyúl Kft.

Néha venni kell egy nagy levegőt és bele kell ugrani az ismeretlenbe. Ez a szabadság, kíváncsiság és nyitottság késztette az alapítókat is, hogy belefogjanak abba, amit mindig is szerettek volna, és megalkossák a Fehér Nyulat. Mert a sör a szenvedélyük. Ezzel foglalkoznak éjjel-nappal. Nyitottak, kísérletezők, folyamatosan tanulnak, fejlődnek – és csak olyan italt palackoznak és töltenek hordóba, ami a legszigorúbb mércének is megfelel. A sajátjuknak.

És persze a tiédnek is.

reference_image

Pax96 Kft.

A pax96 közel alapítói közel 20 éve, úgy határoztak, hogy egy új virágföld sorozatot fejlesztenek ki a saját gyártásunkban, melyekhez a főbb követelményeink a következőek voltak:

  • a beültetett növények fittek legyenek,
  • hosszú idő át biztosítsák a növények tápanyag elaltatását,
  • a háziasszony megtakaríthassa a tápoldat árát és a ráfordított időt.

Így születtek a JÓ FÖLD földcsalád tagjai.

reference_image