prodHost

A prodHost egy startup vállakozás, amely nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint hogy a digitális termelésirányítást mindenki számára elérhetővé tegye, és az ne csak a nagy vállalatok privilégiuma legyen. A prodHost egy, a mai kor és a jövő igényeinek megfelelő, felhő alapú termelésirányítási rendszer, amely lehetővé teszi, hogy a gyártó cégek szinte beruházás nélkül jussanak a legmodernebb megoldásokhoz, amelyek még sokszor nagyrendszeres környezetben sem elérhetőek.

A csapat

A csapatot sokéves közös munka és rokoni kötelékek is összekapcsolják, az elmúlt években számos közös projekt során dolgoztak együtt. A tagok között kipróbált feladat és felelősségi körök alakultak ki, mindenki tudja és teszi a dolgát. A team évtizedes tapasztalatokkal rendelkezik a termelési folyamatokról és az azokat segítő megoldások területéről egyaránt.

A sikerhez nem csupán egy jó ötlet kell, hanem szükség van szakmai- és élettapasztalatra is. A team tagjainak múltja és kompetenciái megmutatják, hogy a csapat egyedülálló tudással rendelkezik termelési területen, továbbá ismeri és érti a szakterület problémáit.